Ha programunk elnyerte a tetszésed, és úgy érzed, hogy Neked is ott a helyed konferenciánkon, kérjük, regisztrálj mihamarabb! A jelentkezés után, adataid beérkezését követően,  elektronikus úton fogjuk kiküldeni a megadott email címre a konferencia belépőjének díjbekérőjét, melyet a fizetési határidőn belül kérjük egyenlíts ki! Csak az utalás beérkezése esetén tudjuk fogadni Vendégeinket a konferencián.

Az Ecommerce Hungary konferencia részvételi és lemondási feltételei:

I.) Részvételi díj:

A részvételi díjról szóló számla tartalmazza az előadásokra szóló belépést és a kapcsolódó étel- és italfogyasztás költségét; amelyek külön tételként kerülnek feltüntetésre. A vendéglátás számlázott értéke közvetített szolgáltatást tartalmaz.

A Megrendelőnél a befogadott, kifizetett számlával kapcsolatban -a Megrendelő kifizetői minősége miatt- adófizetési kötelezettség merülhet fel!

Az Ecommerce Hungary és a Megrendelő között nincs előlegfizetésről megállapodás. A kiállított számla teljesítési időpontja az Áfa törvény 55. §-a alapján kerül meghatározásra, amely a konferencia napja.

a) TAGOKNAK (2017 évre vonatkozóan befizetésre került a tagdíj)

  • Belépődíj az előadásokra: 9.050 Ft + ÁFA
  • Étel- és italfogyasztás (közvetített szolgáltatást tartalmaz): 10.850 Ft + ÁFA
  • Az Ecommerce Hungary tagjai számára nyújtott kedvezményeket az Ecommerce Hungary-nak csak azon tagjai vehetik igénybe, akik a tárgyévi tagdíjukat befizették és az Ecommerce Hungaryval szemben semmilyen egyéb lejárt tartozásuk nincs.

  VÉGÖSSZEG: 19.900 Ft + ÁFA

b) NORMÁL

  • Belépődíj az előadásokra: 14.050 Ft + ÁFA
  • Étel- és italfogyasztás (közvetített szolgáltatást tartalmaz): 10.850 Ft + ÁFA

  VÉGÖSSZEG: 24.900 Ft + ÁFA

II.) Részvételi feltételek

1. Ecommerce Hungary vállalja, hogy a megrendelésben szereplő feltételek szerint a Megrendelő által megadott jelentkezők számára a konferencián a részvételt biztosítja, amennyiben a Megrendelő a jelen Részvételi feltételekben leírtakat betartja.

2. Ecommerce Hungary a Résztvevő számára a megrendelőlapon megadott adatokkal elektronikus számlát állít ki, amelyet a megadott e-mail címre automatikusan továbbít. A számlán a hatályos adó jogszabályoknak megfelelően a közvetített szolgáltatások külön tételként szerepelnek.

3. Megrendelő kötelezettséget vállal, hogy a számlát banki átutalással határidőre kiegyenlíti. Amennyiben a számla kiegyenlítése időre nem történik meg, Ecommerce Hungary fenntartja magának a jogot, hogy a részvétel lehetőségét a Megrendelőtől megtagadja, ami nem jelenti a fizetési kötelezettség megszűnését. Amennyiben nem vesz részt a Megrendelő a konferencián, tehát távol marad, ez nem mentesíti Őt a részvételi díj fizetése alól.

4. Megrendelő tudomásul veszi, hogy a konferencián való részvételt díjmentesen csak a konferencia napját legalább 5 munkanappal megelőzően mondhatja le. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációk lemondására nincs lehetőség. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.

Lemondást CSAK ÍRÁSBAN fogadunk el a következő elérhetőségen: secretary@szek.org

A résztvevő személyét módosítani lehet ezen az email címen jelezve: secretary@szek.org

 

5. A belépő díját, kérjük a Jelentkezőtől, a díjbekérőn feltüntetett fizetési határidőig, utalással rendezze a részvételi díj kiegyenlítését.

6. A konferencián csak azok a regisztrált Vendégek vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették, tehát számlázási rendszerünkben jelentkezik a Résztvevő által beutalt összeg.

7.Megrendelő tudomásul veszi, hogy a költségviselő cég rövid nevét Ecommerce Hungary promóciós célokkal felhasználhatja, pl. feltüntetheti a konferencia nyilvános résztvevői listájában, illetve például közösségi oldalakon és saját felületein is azt kommunikálhatja.

Bízunk benne, hogy a fent leírt feltételek elfogadása mellett, konferenciánkon sok hasznos információval fogod gyarapítani tudásod és ki tudod majd használni a kapcsolatépítési lehetőségeket is.
Üdvözlettel,
az Ecommerce Hungary szervezői csapata