Perényi András

Perényi András

Perényi András

CEO | Webshippy Fulfillments Kft.

Előadás: Webáruház logisztikai 2.0 – Avagy a skálázható növekedés titka

Mik a webáruház logisztikai folyamatok legnagyobb buktatói? Hogyan érhetnek el kis webáruházak alacsonyabb szállítási árakat? Hogyan tudnak a nagyvállalatok alkalmazkodni az egyre növekvő online kereskedelmi igényekhez? Hogyan tudnak gazdaságosabban működni és növekedni a vállalatok a kiszervezett logisztika által? Miért van az, hogy tőlünk nyugatra annyival elterjedtebb ez a módja a logisztikai feladatok megoldásának?
Ezekre a kérdésekre keressük a választ, esettanulmányokkal, több százezer csomagnyi tapasztalattal és konkrét példákkal.
Az előadóról:
Ötletember vagyok, sorozat vállalkozó és hobbi chéf.
Közel öt éve foglalkozom online kereskedelemmel. Eleinte saját webáruházakat fejlesztettem, (Proda.hu, VanillaDeal), majd az értékesítési volumen drasztikus megemelkedése kapcsán egy új üzletág nőtte ki magát. Ma, a Webshippy Fulfillments vezetőjeként a régió leginnovatívabb kiszervezett logisztikai cégét építjük, melyben webáruházakat, valamint online kereskedelemben érdekelt nagyvállalatokat segítünk megszabadulni a logisztikával járó terhektől és csökkentjük az ezzel kapcsolatos költségeiket.