Szabó Tamás

Szabó Tamás

Szabó Tamás

ügyvezető igazgató | ID & Trust Kft

Előadás: Mit kezdjek a GDPR-ral? Adatvédelmi technikák és gyakorlati tanácsok.

Vészesen közeledik a határidő és még el sem kezdted a felkészülést? Még nem volt rá időd, vagy nem tudod hogyan fogj hozzá? Sok még a nyitott kérdés és inkább megvárod a májust, hogy mi sül ki belőle? Akárhogy is, az üzenet egyértelmű: ha nem veszed komolyan az sokba kerülhet. A jogi és adminisztratív feladatokról egyre többet lehet hallani, de hogyan védjük meg az adatokat? Anonimizáljunk vagy pszeudonimizáljunk? Efféle kérdésekre keresünk praktikus válaszokat 20 percben, a teljesség igénye nélkül.

Az előadóról:

Tamás nemzetközi szinten elismert IT-biztonsági szakértő, őt és 2002-ben alapított cégét, az ID&Trust-ot akkor hívják, ha chipkártyán alapuló személyes azonosításra van szükség. Az elmúlt közel 20 évben dolgoztak számos európai országban és Ázsiában is, de a magyar e-személyire a legbüszkébbek.

Közel 4 éve gondoltak egy nagyot, s tudásuk legjavát felhasználva létrehozták a GoodID-t: a megoldás regisztráció és jelszó használata nélkül kínál egyszerű és gyors online azonosítást az adathalászat teljes kizárása mellett. Az egyedülálló felhasználói élményen keresztül a GoodID a webshopok számára bővülő ügyfélkört, eddig elérhetetlen biztonsági szintet, alacsonyabb kosárelhagyási rátát, on-site azonosítást és még számos extrát biztosít, nem mellesleg a GDPR problémát is megoldja!