Zabari István

Zabari István

Zabari István

ügyvezető igazgató / elnökségi tag | Lumenet / Ecommerce Hungary

Előadás: Közös munka, közös siker

Abban a szellemben, hogy a korrekt kereskedők összefogva kicsit nagyobb szeletet tudnak kivenni a nagy BF tortából néhány nap alatt számos e-kereskedő állt össze, hogy egy közös oldalon történő megjelenéssel több vásárlóhoz tudjanak elérni a Nagy Fekete Napon. István  https://blackfriday2017.hu/ tapasztalatairól, jövőterveiről számol be néhány percben.

Az előadóról:

Online pályafutása 2012 november végén – indult a Vilagitas.eu oldal megnyitásával. Előtte világítástechnikai kivitelezéssel és korábban értékesítéssel foglalkozott, de volt szerencséje pár évig koordinálni egy akkoriban Magyarországra belépő élelmiszer-üzletlánc első száz üzletének villamos és világítástechnikai kivitelezését is.

Saját lakása jelzálog hiteléből, saját megtakarításból és anyósa családi ékszereinek zálogházba tételéből útnak indított álom ma már 18 munkatársat foglalkoztat, 2017.-es nettó árbevétele meghaladja a nettó félmilliárd Forintot.
Vilagitas.eu-ból kinőtt márkanév a Lumenet ma – Magyarországon egyedüliként – közvetlen nagykereskedő partnere az összes komoly világítástechnikai gyártó összes szegmensének (Osram, Philips, GE, Beghelli, stb.) és magyarországi disztribútor partnere a német Müller Licht-nek. Online felületünkön nagykereskedelmi értékesítést is végeznek többek között autógyártók, autószalonok, közlekedési vállalatok, villamossági kis és nagykereskedők és webáruházak felé is, néhány hónapja pedig jelen vannak Szlovákiában is. István véleménye szerint kétféleképp lehet dolgozni: vagy a legvadabb kamasz szerelem szenvedélyével, vagy sehogy.
Nagyszerű munkatársaival, ezzel a szenvedéllyel építették fel az elmúlt években az ország legnagyobb világítástechnikai e-kereskedését, mely számos szakmai díjat (Országboltja kategóriadíjak, Év Honlapja, Év Internetes Kereskedője) nyert az elmúlt években.